Online betalen op uw febelnet website met Mollie.

Werking

Indien u dit wenst activeren we online betalingen op uw website. De optie om een bestelling online te betalen is dan enkel te zien wanneer een winkelmandje uitsluitend uit voorschriftvrije producten bestaat.

Om betalingen aan te bieden op onze websites werken we met betaalprovider Mollie. Mollie ondersteunt alle bekende betaalmethodes https://www.mollie.com/nl/payments#methods, met slechts één contract en zonder abonnementskost.

U beschikt na activatie over een dashboard dat u in staat stelt om moeiteloos elk ordernummer, bedrag of klantnaam te vinden. De handige filters geven u direct inzicht in uw betalingen.

In het dashboard heeft u de mogelijkheid om de betalingstermijn van openstaande tegoeden aan te passen (tot elke werkdag), statistieken te raadplegen, terugstortingen te beheren, en nog veel meer.

Safety first

Mollie draagt beveiliging hoog in het vaandel. Door rigoureuze veiligheidscontroles, veilige dataopslag, screening van personeel en compliance met elke regulering, kunnen ze veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid van het betaalplatform garanderen. Meer info over beveiliging bij Mollie: https://www.mollie.com/be/features/security

Kostprijs

Er zijn geen opstart- of abonnementskosten, enkel een transactiekost. Deze kost bestaat uit een vaste kost per transactie + een percentage van het betaalde bedrag. Deze kosten verschillen licht per betaalmethode. Een overzicht kan u hier terugvinden: https://www.mollie.com/be/pricing/

Hoe activeren

Via deze link https://startmollie.febelnet.be kan u een account aanmaken bij Mollie waarbij wij als reseller fungeren. U beheert dus zelf uw account, wij hebben hier geen toegang toe!

Na het aanmaken van uw account, vindt u in het menu Developers > API-keys een Live API key. Deze sleutel dient u aan ons te bezorgen zodat we deze kunnen instellen voor uw website. Van zodra dat is gebeurd zal in de checkout van uw webshop de optie online betalen te zien zijn (uiteraard enkel bij niet voorschriftplichtige producten).