Een professionele mailbox

Gebruikt u een gratis mailbox van uw internetprovider, of van een andere gratis dienst voor uw apotheek? Dan is het belangrijk om eens stil te staan bij de nadelen.

  1. The good

    De dienst is gratis, en u hoeft geen nieuw mailadres te communiceren naar uw patiënten.

  2. The bad

    Een mailadres apotheeknaam@skynet.be ziet er wat minder professioneel uit dan bijvoorbeeld info@apotheeknaam.be. Wanneer u verandert van internetprovider is deze verplicht om u 18 maanden na het einde van het contract op uw vraag de maildienst te blijven aanbieden. Maar wat daarna?

  3. The ugly

    We merken bij sommige gratis maildiensten dat emails niet worden afgeleverd. Heeft u zicht op welke mails niet tot in uw inbox worden afgeleverd? Is er support beschikbaar bij problemen?

Voordelen van een betalende mailbox

Met een betalende mailbox “bindt” u uw domeinnaam aan uw mailbox. Hierdoor zijn mailadressen mogelijk als info@uwdomeinnaam.be, bestellingen@uwdomeinnaam.be, thuiszorg@uwdomeinnaam.be,... Ook aliassen kunnen quasi onbeperkt aangemaakt worden.

Verschillende mogelijkheden

U kan een mailbox afnemen bij verschillende providers. Vanuit Febelnet bieden wij Office 365 mailboxen aan.

Bij uw provider

Bij zowel Telenet als Proximus biedt men Microsoft Office 365 mailboxen aan.

Bij een email provider of webhost

Wat bieden wij aan?

Febelnet verdeelt Office 365 mailboxen. Wanneer we ook uw domein beheren kunnen we alle nodige instellingen doen zodat u enkel nog emailadres en wachtwoord hoeft in te vullen bij het instellen van de mailbox op uw computer of smartphone.

Bij vragen over uw mailbox kan u tevens op onze support rekenen.