De Apotheek op zak-app, dat is uw mobile apotheek, altijd & overal.

Apotheek op zak? Jazeker! Ga maar eens na waar u uw smartphone het vaakst bewaart onderweg. De handige app zorgt ervoor dat patiënten hun vertrouwde apotheek steeds op zak hebben en overal mee naartoe nemen.

Apotheek op zak is gebaseerd op 3 pijlers die ervoor zorgen dat uw patiënt op een nog efficiëntere manier toegang krijgt tot uw producten en diensten, én die uw werk ook sterk vereenvoudigen.

De "Ik Selecteer Mijn Voorkeursapotheek" -app"

Apotheek op zak geeft in een oogopslag alle Febelnet-apotheken weer op een handige interactieve kaart. Door op het icoontje van een apotheek te klikken, krijgt de patiënt meteen alle praktische informatie: een vrij instelbare foto, de openingsuren, contactgegevens én het adres met link naar Google Maps. De patiënt kiest vervolgens een welbepaalde voorkeursapotheek.

De "Ik Reserveer Mijn Medicijnen Online En Nog Zoveel Meer" -app

Van zodra de patiënt zijn voorkeursapotheek heeft aangegeven, kan hij zijn producten opzoeken in de uitgebreide catalogus van de shop, op basis van een naam (of een deel ervan), een CNK, een prijs, een categorie en zelfs via een barcodescan. Vanuit de applicatie kan hij vervolgens zijn producten reserveren, op dezelfde manier als hij op uw Febelnet Full webshop zou doen. Hij kan bovendien producten bestellen door via de app een foto van een voorschrift door te sturen.

De "Uitgebreide Pill Reminder Met Bestelherinnering" -app

Met de krachtige pill reminder krijgt de patiënt een melding op zijn smartphone, telkens hij een medicijn moet innemen. De patiënt kan de inname van zijn medicijn bevestigen, negeren of uitstellen. Voor patiënten met een medicatieschema is dit een bijzonder handig hulpmiddel om hun therapietrouw te ondersteunen.

Ontbrekende producten in de medicijnkast van de patiënt zijn met de app ook verleden tijd: door het ingeven van het medicatieschema van de patiënt weet de app precies hoeveel eenheden van een medicijn nog voorhanden zijn. Bij het bereiken van een bepaalde minimumvoorraad krijgt de patiënt hiervan een melding, en krijgt hij ook meteen de mogelijkheid om het product bij te bestellen.

Download de app

https://apps.apple.com/be/app/apotheek-op-zak/id1255983064 https://play.google.com/store/apps/details?id=be.bitler.febelnet&hl=nl