Start vandaag uw online apotheek

Febelnet biedt u uw eigen webshop in een handomdraai

Ontdek meer Schrijf je in

Uw digitale apotheek

Uw patiënt kan 24/24 en 7/7 producten raadplegen, bestellen en reserveren in uw webshop.

U biedt uw patiënt de rijkste productcatalogus op de markt, met een veelvoud van producten die in uw offincina aanwezig zijn, met realtime stockcontrole in uw vestiging.

Up-to-date en veilig

Het platform wordt permanent voor u onderhouden en toont steeds de meest actuele informatie.
Daarenboven wordt Febelnet gehost in een beveiligde omgeving zodat persoonlijke gegevens veilig zijn.

Minimaal extra werk

Dankzij het geautomatiseerde bestelproces wordt bij een bestelling eerst de stock gecontroleerd bij de vestiging.
Na de bestelling worden de producten geleverd, en ontvangen u en uw uw patiënt een e-mail met het overzicht van de bestelling, alsook het uur waarop de bestelling klaarligt in de apotheek.

Apotheek op zak

Je apotheek in pocket-size

De mobiele app Apotheek op zak zorgt ervoor dat uw patiënt op een nog efficiëntere manier toegang krijgt tot uw produkten en diensten.
Uw werk wordt met de app sterk vereenvoudigd.

https://apps.apple.com/be/app/apotheek-op-zak/id1255983064 https://play.google.com/store/apps/details?id=be.bitler.febelnet&hl=nl

Meer info

Online betalen met Mollie

Onze payment provider en partner Mollie zorgt voor een vlekkeloze en vooral veilige afhandeling van betalingen door uw patiënten. Vrijwel alle bekende betaalmethodes worden ondersteund. Enkel van toepassing bij winkelmandjes zonder voorschriftproducten.

Automatisch bestellen

Bestellingen gebeuren standaard steeds bij uw groothandel. U hoeft hiervoor niks te doen. Met ons blacklisting-systeem kan u er echter ook voor kiezen om zelf de afhandeling te doen.

Documentatie

Met onze documentatie kan u aan de slag om uw site in te vullen naar eigen wens. U kan hiervoor ook steeds rekenen op onze support.

Onze andere diensten

U kan ook bij ons terecht voor vragen over de activatie van mailboxen, domeinnamen, webhosting, stock -en orderwebservices,..